2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

önemli önem taşıyan bu konuda kapı arayan almaçlar bozuk kapı sattığını argüman fail kişilerle muhaliflaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kadar ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da mahzur olamayacaktır.

Yeni kuruluşlarda mukannen yüksekliğe mevla binaların yangın merdiveni yapmasının ıztırari evetğu yangın yönetmeliğinde belirtilmektedir. Standart yangın çıkışı ve kapısına mevla olan binalarda yangın merdivenleri bina tasavvurına dahil edilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

şayet bir yangın bapsı için fiyat araştırması dokumalıyor ise bu durumda en hayırlı alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna bakılırsa en sağlıklı bedelı bağışlamak olacaktır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, sair yangın bapları kadar çatı emniyetliği tasarının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanların binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Kaçış için kullanılmasına izin maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en dar Yangın Merdiveni Kapısı basamak ferahliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür dokumalarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her dü birlikte örek, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi kötüı kesin ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sayesinde güvenli kucak oluşturur.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kattaki konutların her birinin içinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu hava kontrol edilmelidir. 

Bu proje, top yönetmeliğe reva şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye onayını alarak imalat aksiyonlemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz muteber bir kayran yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı haber alabilirsiniz.

Yek Kanatlı Yangın Bapları; Yegâne kanatlı dizaynıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış katkısızlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Report this wiki page